Όροι και Προυποθέσεις

Εγγραφή μέλους

 

Κάνετε πάντα την εγγραφή μέλους η οποία είναι δωρεάν για να παρακολουθείτε την παραγγελία σας από οποιονδήποτε υπολογιστή, για περισσότερη ασφάλεια συναλλαγών και για να λαμβάνετε το newsletter με τα νέα μας προϊόντα. Κάνοντας την εγγραφή και συμπληρώνοντας την παραγγελία ενημερώνεστε άμεσα για την τελική διαθεσιμότητα και την ελάχιστη ποσότητα αγοράς (π.χ. τα πλακάκια διατίθενται σε συσκευασίες κιβωτίων και κάποια άλλα προϊόντα όπως ορισμένες σωλήνες που πωλούνται σε κλειστή κουλούρα. Επιπλέον ενημερώνεστε για το αν μπορείτε να το παραλάβετε από την έδρα μας και αν ισχύει η ίδια τιμή στο κατάστημα.

Πλεονεκτήματα εγγραφής:

Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν τα προϊόντα μας.

Πορεία πληρωμής

Διαλέγοντας τα προϊόντα που είναι προς αγορά ταυτόχρονα αυτά μπαίνουν σε ένα καλάθι αγορών έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείτε να τα ελέγχετε ακόμα και αν η αγορά τους πραγματοποιηθεί σε άλλο χρονικό διάστημα. Πριν περάσετε στο επόμενο βήμα καλό είναι να δηλώσετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν και την τελική διαθεσιμότητα συμπληρώνοντας το πεδίο <<ρωτήστε για το προϊόν>>.

Τρόπος πληρωμής

Α) εξοφλήστε την παραγγελία σας με την παράδοσή της στο χώρο σας με τη μέθοδο της αντικαταβολής (αυτό ισχύει μόνο για την περιοχή της Αθήνας και για τα προϊόντα τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα και πολύ μικρού όγκου και όχι για τις ειδικές κατασκευές) και κατόπιν ειδικής συνεννόησης. Β) κάντε την παραγγελία σας στο www.pylarinos.gr και παραλάβετε από το κατάστημα μας στην Αθήνα Χαλκίδος 16 κατόπιν επικοινωνίας για έλεγχο στη διαθεσιμότητα. Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που στην παραγγελία σας υπάρχουν προϊόντα σε Top Web προσφορά και επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τo κατάστημα μας, θα χρεωθείτε με την κανονική τιμή που ισχύει στο κατάστημα και όχι με την τιμή WebOffer. Σε ειδικά προϊόντα που δεν υπάρχει απόθεμα στις αποθήκες μας και παραγγέλνονται στον προμηθευτή μας αποκλειστικά  για εσάς ίσως ζητηθεί προκαταβολή ή προεξόφληση της παραγγελίας. Γ) προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε αφού πρώτα έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας για την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

ΕΘΝΙΚΗ: 109/401319-06                          IBAN: GR7801101090000010940131906

EUROBANK: 0026.0002.67.0201187119    IBAN: GR7402600020000670201187119

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6605-127036-579                  ΙΒΑΝ: GR1701716050006605127036579

ALPHA: 159002002008757                       IBAN:  GR8501401590159002002008757

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής-πληρωμής στο email: shop.pylarinos@gmail.com

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν διαθέτει πληρωμές με κάρτα. Στην έδρα μας διαθέτουμε εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών POS (POS Terminal available). Προσοχή δεν δεχόμαστε τις κάρτες Diners American Express.

 

Τρόπος αποστολής

Για την περιοχή της Αθήνας και την υπόλοιπη Ελλάδα με μεταφορικές εταιρίες με ενδεικτική χρέωση σύμφωνα με τον κατάλογο της εταιρίας που το αναλαμβάνει, το βάρος και τον όγκο της αποστολής. Αποστολές με κόστος από 500 € και πάνω γίνονται με δωρεάν τα μεταφορικά για την περιοχή της Αθήνας.

Tα μικρά δέματα αποστέλλονται με εταιρία Cοurier με έξοδα του παραλήπτη. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο της Γενικής Ταχυδρομικής.

Τα εμπορεύματα παραδίδονται έξω από την είσοδο της κατοικίας που προορίζεται, στο πεζοδρόμιο, και εφόσον υπάρχει θέση στάθμευσης. Για τον λόγο αυτό ο πελάτης οφείλει να κρατήσει διαθέσιμο χώρο με δική του μέριμνα. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω και ο μεταφορέας αδυνατεί να ξεφορτώσει τότε επιστρέφει στην έδρα μας και ο πελάτης οφείλει να παραλάβει τα εμπορεύματα του από την αποθήκη μας με δικά του μέσα. Ισχύει για μεγάλα φορτία, δέματα και παλέτες.

Επιστροφή εμπορευμάτων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους μόνος σε περίπτωση που: α) με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας Πυλαρινός ceramica πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα από λάθος λήψης παραγγελίας. β) υπήρχε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί στον πελάτη εγγράφως από την Πυλαρινός ceramicα. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.

Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώνει την εταιρία μας την επομένη εργάσιμη και σε περίπτωση αντικατάστασης θα πρέπει να μας επιστρέψει το προϊόν μέσα σε 10 ημέρες. Αυτό θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα που συνοδευόταν (παραγγελία, δελτίο αποστολής, τιμολόγιο, εγγύηση κ.λπ..) και η συσκευασία του θα πρέπει να είναι η αρχική του και σε άριστη κατάσταση.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονται αλλαγές όταν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ή τοποθετηθεί όλο ή μερικώς από μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή χρησιμοποιήθηκαν για τον καθαρισμό του σκληρά απορρυπαντικά ή αν πρόκειται για στοιχείο που περνά από αυτό νερό και δεν έχει τοποθετηθεί στην εγκατάσταση φίλτρο νερού και μειωτής πίεσης.

Σε περίπτωση που με την πάροδο του χρόνου ένα προϊόν χρήζει επισκευή ή συντήρηση τότε τα έξοδα μεταφοράς του συνεργείου επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που για οποιαδήποτε λόγο η παραγγελία δεν μπορεί να εκτελεστεί ενώ έχει εξοφληθεί τότε θα γίνει επιστροφή όλου του ποσού σε λογαριασμό του πελάτη μέσα σε 7 ημέρες.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αναδημοσίευση και αντιγραφή μέρους ή ολόκληρης της ιστοσελίδας, περιγραφή ή φωτογραφία, χωρίς την γραπτή άδεια της εταιρίας μας.