Ο Δολοφονικός Μόλυβδος στα είδη υγιεινής

by Αντώνης Πυλαρινός
Εμφανίσεις: 7234
μόλυβδος στο νερό από την βρύση

Πόσο μόλυβδο βγάζει η Βρύση σας?

Εργαστηριακές μελέτες απέδειξαν ότι τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή μπαταριών και εξαρτημάτων μπάνιου και κουζίνας περιέχουν ένα ποσοστό μολύβδου το οποίο μεταφέρεται στο νερό.

Η αποδέσμευση της ποσότητας του μολύβδου κατόπιν μεταφέρεται στο σώμα μας και στο αίμα μας δημιουργώντας προβλήματα υγείας καθώς η τοξικότητα του μολύβδου είναι μεγάλη.

Η τοξικότητα του διαπιστώνεται ακόμα και σε χαμηλή συγκέντρωση στο αίμα: 80-100mg/l.

Ο μόλυβδος στο ανθρώπινο σώμα σε ήπια μορφή δημιουργεί πονοκεφάλους, διαταραχές ύπνου και μνήμης και γαστρεντερολογικά προβλήματα.

Η δηλητηρίαση από μόλυβδο είναι πιο διαδεδομένη στα παιδιά και ευθύνεται για πολλές διαταραχές συμπεριφοράς.

Σε μεγάλη ποσότητα σύμφωνα με άρθρα επιστημόνων καταστρέφει τα κύτταρα και δημιουργεί νεφροπάθειες μέχρι και καρκίνο.

Άλλες μελέτες παρουσιάζουν τον μόλυβδο ως αίτιο για την αρτηριακή πίεση στους άνδρες έως και την οργανική δυσλειτουργία και παύση της δυνατότητας αναπαραγωγής.

Παλαιότερα είχε γίνει μία σημαντική εργασία που αφορούσε 7000 υπαλλήλους σε εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών και εξαρτημάτων (Cooper 1976) σύμφωνα με την οποία ο μόλυβδος ευθυνόταν για πολλούς θανάτους εργαζομένων.

 

Ο Ιταλικός κατασκευαστικός οίκος μπαταριών La-torre, δημιούργησε μία νέα καινοτομία σχεδιάζοντας και παρέχοντας στον καταναλωτή μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας με την μέθοδο Ruveco και υπόσχεται υγιεινό νερό χωρίς μόλυβδο.

Τι βρύση να μην επιλέξω!

Οι οικονομικές μπαταρίες ή απλά βρύσες όπως τις ονομάζει ο λαός κατασκευάζονται από απλά μέταλλα τύπου Zamac. Αυτές τις βρίσκουμε φθηνότερες στο εμπόριο αλλά είναι λιγότερο ανθεκτικές, απαιτούν άλλου είδους επιχρωμιώσεις και σαν αποτέλεσμα αρκετές είναι ακατάλληλες.

Συνήθως τέτοιου είδους υλικά συνοδεύονται από μηχανισμούς αγνώστου ποιότητας και εξαρτήματα στεγανοποίησης τα οποία μπορούν να αλλοιώνουν μέχρι την σύνθεση και την γεύση στο νερό. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μπορεί να μυρίζει η βρύση ακόμα και στο κουτί της. Η τοποθέτηση φίλτρου νερού σε αυτήν την περίπτωση ίσως είναι και καταστροφική.

Τι είναι η μέθοδος Ruveco?

Οι σωστές μπαταρίες, όπως τις ονομάζει ο λαός, κατασκευάζονται από ειδικό κράμα ορείχαλκου το οποίο είναι σκληρότερο και απαιτεί εξειδικευμένα μηχανήματα επεξεργασίας αλλά μας δίνει υγιεινό νερό, αφού δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για επιχρωμίωση και γυάλισμα του προιόντος.

Επιπλέον εδώ έρχεται και η μέθοδος Ruveco κατά την οποία επιστρώνεται ολόκληρη η εσωτερική επιφάνεια της μπαταρίας με ειδικό υλικό, 100% ΥΓΙΕΙΝΟ, και ΦΙΛΙΚΟ προς τον ανθρώπινο οργανισμό.  Αυτό το υλικό είναι η μεμβράνη Ruveco.

Αυτή αγκαλιάζει όλα τα εσωτερικά μέρη και τις ενώσεις του προιόντος.

Τι πετυχαίνουμε με αυτό?

Μας εξασφαλίζει να μην έρχεται το νερό σε επαφή με μέταλλα τα οποία θα αποδεσμεύουν βλαβερές τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Παράλληλα οι μπαταρίες αυτές συνοδεύονται από ειδικά σωληνάκια σύνδεσης και εξαρτήματα αντίστοιχης ποιότητας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ο μηχανισμός βιδώνει απευθείας πάνω στα σωληνάκια για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μέθοδος Ruveco,  Ιταλικές μπαταρίες La-Torre.

Εσείς τι μπαταρία θα επιλέξετε?

Μία σωστή που να σας δίνει υγιεινό νερό 100%, ή μία αγνώστου ταυτότητας μπαταρία βαπτισμένη με οικείο όνομα που εμπνεύστηκαν κάποιοι ''έξυπνοι'' μεταπωλητές.

Με τι νερό θα κάνετε ντους, δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί ως σφουγγάρι?

Νομίζετε ότι φταίει το χλώριο και η ευαισθησία σας σε κάποια αφρόλουτρα?

Τι νερό θα δώσετε στο παιδί σας?

Ενημερωθείτε, επιλέξτε, αγοράστε, επενδύστε στην υγεία σας, το αξίζετε!

 

Comments

  • No comments found

Leave your comments